Δουρούτη, Ιωάννινα  | τηλ.: 2651 085174 gymnasiogenesis@gmail.com
Δουρούτη, Ιωάννινα  | τηλ.: 2651 085174
 gymnasiogenesis@gmail.com
Σας διαβιβάζουμε έγγραφο της ΠΕΔΙΕΚ Ιωαννίνων που αφορά στην Κατανομή των υποψηφίων στα εξεταστικά κέντρα των ΓΕΛ πανελλαδικών εξετάσεων 2019.
Όπως θα διαπιστώσετε στο έγγραφο το Εξεταστικό Κέντρο που ορίστηκε να διαγωνιστούν φέτος οι υποψήφιοι του Σχολείου μας (ΓΕΛ Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ), είναι το 9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων (τηλ.: 26510-35313, 26510-22194), που βρίσκεται στη συνοικία Καρδαμίτσια Ιωαννίνων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.
Στον επισυναπτόμενο χάρτη σας δείχνουμε τους δύο δρόμους πρόσβασης στο 9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.
Πιο αναλυτικά:
– Ο πρώτος δρόμος πρόσβασης είναι διαμέσου του κυκλικού κόμβου Καρδαμιτσίων (μωβ χρώμα-επάνω μέρος του χάρτη), που βρίσκεται μετά το Νοσοκομείο Χατζηκώστα επί της Λεωφόρου Μακρυγιάννη. Όπως βλέπετε στο χάρτη, ακολουθώντας την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (κόκκινο χρώμα) με κατεύθυνση προς την Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων θα συναντήσετε -στο αριστερό σας χέρι- το 9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.
– Ο δεύτερος δρόμος πρόσβασης είναι διαμέσου του κόμβου Καρδαμιτσίων (μωβ χρώμα-κάτω μέρος του χάρτη), που βρίσκεται επί της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων στο ύψος της συνοικίας Ολυμπιάδα. Όπως βλέπετε στο χάρτη, ακολουθώντας την Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων (πράσινο χρώμα) με κατεύθυνση προς την έξοδό της (Αεροδρόμιο), θα συναντήσετε τον κόμβο Καρδαμιτσίων, όπου θα στρίψετε δεξιά και κινούμενοι επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως θα συναντήσετε -στο δεξί σας χέρι- το 9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!

ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 9ο ΓΕΛ