Δουρούτη, Ιωάννινα  | τηλ.: 2651 085174 gymnasiogenesis@gmail.com
Δουρούτη, Ιωάννινα  | τηλ.: 2651 085174
 gymnasiogenesis@gmail.com

Ενόψει της έναρξης των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019, σας υπενθυμίζουμε τα εξής:

– Η προσέλευση των υποψηφίων στο Εξεταστικό Κέντρο (9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων) ειδικά για την πρώτη ημέρα θα πρέπει να γίνει το αργότερο στις 07:30.

– Οι υποψήφιοι προσερχόμενοι στις αίθουσες εξετάσεων επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Εξεταζομένου (καρτελάκι), την Αστυνομική τους Ταυτότητα, δύο στυλό (χρώματος μπλε), μολύβι, γομολάστιχα (σβήστρα), γεωμετρικά όργανα και μπουκαλάκι με νερό ή αναψυκτικό.

– Οι υποψήφιοι κατά την είσοδό τους στην αίθουσα της εξέτασης δεν επιτρέπεται να φέρουν μαζί τους βιβλία, τετράδια, σημειώσεις, διορθωτικό υγρό ή ταινία, κινητά τηλέφωνα, υπολογιστικές μηχανές, ηλεκτρονικά μέσα μετάδοσης πληροφοριών ή επικοινωνίας, ή άλλα αντικείμενα, εκτός από αυτά που αναφέρονται παραπάνω.  Στην περίπτωση που ο εξεταζόμενος κατά την προσέλευσή του στο Εξεταστικό Κέντρο φέρει μαζί του κινητό τηλέφωνο, θα το παραδίδει στον Πρόεδρο της Λυκειακής Επιτροπής. Μετά τη λήξη της εξέτασης, ο υποψήφιος θα παραλαμβάνει το κινητό του και θα αποχωρεί. Επισημαίνεται ότι η κατοχή κινητού (έστω και απενεργοποιημένου) μέσα στην αίθουσα συνιστά επαρκή λόγο μηδενισμού τους.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει το Εξεταστικό Κέντρο που ορίστηκε να διαγωνιστούν φέτος οι υποψήφιοι του Σχολείου μας (ΓΕΛ Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ), είναι το 9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων (τηλ.: 26510-35313, 26510-22194), που βρίσκεται στη συνοικία Καρδαμίτσια Ιωαννίνων επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως.

Στον επισυναπτόμενο χάρτη σας δείχνουμε τους δύο δρόμους πρόσβασης στο 9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.

Πιο αναλυτικά:

– Ο πρώτος δρόμος πρόσβασης είναι διαμέσου του κυκλικού κόμβου Καρδαμιτσίων (μωβ χρώμα-επάνω μέρος του χάρτη), που βρίσκεται μετά το Νοσοκομείο Χατζηκώστα επί της Λεωφόρου Μακρυγιάννη. Όπως βλέπετε στο χάρτη, ακολουθώντας την οδό Εθνικής Αντιστάσεως (κόκκινο χρώμα) με κατεύθυνση προς την Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων θα συναντήσετε -στο αριστερό σας χέρι- το 9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.

– Ο δεύτερος δρόμος πρόσβασης είναι διαμέσου του κόμβου Καρδαμιτσίων (μωβ χρώμα-κάτω μέρος του χάρτη), που βρίσκεται επί της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων στο ύψος της συνοικίας Ολυμπιάδα. Όπως βλέπετε στο χάρτη, ακολουθώντας την Περιφερειακή Οδό Ιωαννίνων (πράσινο χρώμα) με κατεύθυνση προς την έξοδό της (Αεροδρόμιο), θα συναντήσετε τον κόμβο Καρδαμιτσίων, όπου θα στρίψετε δεξιά και κινούμενοι επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως θα συναντήσετε -στο δεξί σας χέρι- το 9o Γενικό Λύκειο Ιωαννίνων.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις!