ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ

Μεταφορες

Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ με ασφάλεια και συνέπεια οργανώνουμε την καθημερινή μεταφορά των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου, από και προς το σπίτι τους, με ένα στόλο ιδιόκτητων, σύγχρονων σχολικών λεωφορείων, που καλύπτουν γεωγραφικά ολόκληρη την ευρύτερη του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων αλλά και τον ενιαίο δήμο Ηγουμενίτσας.

Τα σχολικά λεωφορεία πληρούν όλες τις οριζόμενες από την κείμενη νομοθεσία προδιαγραφές για τη μετακίνηση μαθητών και είναι επανδρωμένα με έμπειρους οδηγούς και συνοδούς, τους οποίους διακρίνει η ευγένεια και η φροντίδα για τα παιδιά που μεταφέρουν.

Ασφαλεια Μαθητων

Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στη διασφάλιση συνθηκών ασφαλούς διαβίωσης για τους μαθητές μας και καθημερινά η διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί καταβάλλουν άοκνες προσπάθειες, προκειμένου το μαθητικό δυναμικό να είναι απόλυτα ασφαλές στο χώρο του Σχολείου.

Σε κάθε διάλειμμα υπάρχουν υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, που είναι επιφορτισμένοι με την επιτήρηση όλων των χώρων του Σχολείου, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια που αυτό λειτουργεί, οι εγκαταστάσεις του φυλάσσονται.

Όλοι οι χώροι των Εκπαιδευτηρίων συντηρούνται και  καθαρίζονται σε καθημερινή βάση, ενώ σε περίπτωση που καταστεί ανάγκη, εκπαιδευτικός που έχει εκπαιδευτεί σχετικά, προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και σε περίπτωση που καταστεί ανάγκη, ο μαθητής –σε συνεννόηση με τους γονείς του- μεταφέρεται στο νοσοκομείο.