ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ δημιουργήθηκαν από εκπαιδευτικούς για να υπηρετήσουν το λειτούργημα της εκπαίδευσης, μέσα από τις δικές σας εξατομικευμένες ανάγκες. Γι’ αυτό και καθημερινά η διοίκηση, το εκπαιδευτικό και υπαλληλικό προσωπικό πασχίζουν να προσφέρουν ό,τι καλύτερο για τον κάθε μαθητή ξεχωριστά.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας των μαθητών μας και η επίτευξη μιας διαρκούς και πολυδιάστατης εκπαιδευτικής διαδικασίας με παιδαγωγικό και κοινωνικό προσανατολισμό, επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, που καθημερινά επιτελείται στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων είναι αυστηρά επιλεγμένο και καταρτισμένο στα πρότυπα προγράμματα διδασκαλίας που εφαρμόζονται σ’ αυτό, ενώ μέσα από τη διαρκή επιμόρφωση που πραγματοποιεί, μπορεί να ανταποκριθεί με επάρκεια στις πλέον σύγχρονες μεθόδους διδακτικής.

Πρόκειται για εκπαιδευτικούς με πολύχρονη παρουσία στα εκπαιδευτικά δρώμενα της περιοχής, οι οποίοι διέπονται από άρτια επιστημονική και παιδαγωγική κατάρτιση και πάνω απ' όλα αγάπη για τον κάθε μαθητή.

Αξιοποιούν σύγχρονες διδακτικές μεθόδους, χρησιμοποιούν το πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και τα ψηφιακά τεχνολογικά μέσα που έχουν στη διάθεσή τους και έχουν ως στόχο όχι μόνο την επίτευξη εκπαιδευτικών επιτυχιών και διακρίσεων αλλά και την διάπλαση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων για τους επιτυχημένους πολίτες του αύριο.