ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ διαθέτουν ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις άνω των 2.500 τ.μ. με αίθουσες, εργαστήρια και χώρους που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτουν τις αυξημένες λειτουργικές ανάγκες της προεφηβικής και εφηβικής ηλικίας των μαθητών μας.

Τα σχολεία στεγάζονται σε ξεχωριστές -για την κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης- σύγχρονες εγκαταστάσεις, το Γυμνάσιο-Λύκειο στη Δουρούτη Ιωαννίνων και το Δημοτικό Σχολείο στο Σταυράκι Ιωαννίνων και είναι επίσημα αδειοδοτημένα από το υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ, προσφέροντας ένα άνετο και ευχάριστο περιβάλλον ευρωπαϊκών προδιαγραφών για εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς σκοπούς.

Οι άνετες και φωτεινές αίθουσες διδασκαλίας, τα εργαστήρια φυσικών επιστημών και πληροφορικής, οι βιβλιοθήκες, οι χώροι εκδηλώσεων, υποδοχής, διοίκησης, οι αύλειοι χώροι (αυλή με χλοοτάπητα στο Δημοτικό Σχολείο), οι εγκαταστάσεις για αθλοπαιδιές, το εξωτερικό θεατράκι (στο Γυμνάσιο-Λύκειο), μαζί με τον τεχνικό ψηφιακό εξοπλισμό διδασκαλίας (συστήματα προβολής-προτζέκτορες, Η/Υ), καθημερινά φιλοξενούν και εξυπηρετούν ένα μεγάλο αριθμό μαθητών που βιώνουν μια εκπαίδευση και αγωγή υψηλού επιπέδου, σε συνθήκες πραγματικής ασφάλειας.