ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ, ο μοναδικός ολοκληρωμένος εκπαιδευτικός οργανισμός στην Ήπειρο στον οποίο λειτουργούν όλες οι βαθμίδες της Εκπαίδευσης, σταθερά εδώ και χρόνια έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων και των μαθητών στα Ιωάννινα και την Ηγουμενίτσα.

Μέσα από τη δημιουργία ενός εκπαιδευτικού πυρήνα με άρτια οργάνωση στη διαπαιδαγώγηση και στην πολύπλευρη εκπαίδευση και μόρφωση των μαθητών, τα Εκπαιδευτήρια ΓΕΝΕΣΙΣ καθημερινά παρέχουμε εκπαιδευτικό έργο υψηλών προδιαγραφών.

Έχοντας ως βάση τη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, διαθέτουμε σήμερα ένα πλήρες πρόγραμμα σπουδών για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα (Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο).

Με συνεχείς επενδύσεις στην υλικοτεχνική μας υποδομή, καθημερινά προωθούμε την ανάπτυξη της μάθησης, της διάπλασης, της δημιουργικότητας και της πρωτοβουλίας των μαθητών μας.

Η παρεχόμενη μαθητοκεντρική και βιωματική μάθηση, οι επιτυχίες και οι διακρίσεις των μαθητών μας, οι σύγχρονες μέθοδοι της διδακτικής και της παιδαγωγικής, η άριστη υλικοτεχνική υποδομή και το επιλεγμένο εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό στο οποίο παρέχουμε διαρκή επιμόρφωση, είναι λίγα μόνο από τα σημεία υπεροχής των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, που σταθερά εδώ και χρόνια έχουμε το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον.