ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Αγαπητοί Γονείς και Μαθητές,Ένα όνειρο πολλών χρόνων έγινε επιτέλους πραγματικότητα στην πόλη των Γραμμάτων και των Τεχνών. Ένας σύγχρονος, ποιοτικός εκπαιδευτικός οργανισμός, ο μοναδικός στην Ήπειρο και σε ολόκληρη τη βορειοδυτική Ελλάδα, που διαθέτει Δημοτικό Σχολείο, Γυμνάσιο και Λύκειο, καλύπτει όλο το φάσμα των εκπαιδευτικών βαθμίδων και συμβάλλει ενεργά στην αναβάθμιση της παρεχόμενης πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον τόπο μας.

Με εκπαιδευτικό προσωπικό υψηλής επιστημονικής και παιδαγωγικής κατάρτισης, με άρτια εκπαιδευμένους εργαζόμενους, με υπερσύγχρονες λειτουργικές εγκαταστάσεις, με την εφαρμογή σύγχρονων πρότυπων ποιότητας, με άριστη οργάνωση και ένα διευρυμένο, λειτουργικό, ποιοτικό και φιλικό προς τους μαθητές πρόγραμμα σπουδών, παρέχουμε παιδεία υψηλού επιπέδου και όχι μόνο προετοιμάζουμε τους μαθητές, ώστε να ανταποκριθούν με απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις αλλά διαπλάθουμε τους επιτυχημένους αυριανούς πολίτες.

Οι ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις για υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες στα Γιάννενα και την Ηγουμενίτσα, αποτελούν για τη διοίκηση, τη διεύθυνση και το προσωπικό των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, μια διαρκή πρόκληση ευθύνης. 

Σε αυτή την προσπάθεια η ανταπόκριση Μαθητών και Γονέων ξεπέρασε και φέτος κάθε προσδοκία.Η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, αποτελεί για εμάς δέσμευση να συνεχίσουμε να προσφέρουμε σε εσάςκαι τα παιδιά σας ακόμη περισσότερα.Η προσπάθεια μας συνεχίζεται.

Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ!

Comments are closed.